Prázdny košík
 
×
 x 

Prázdny košík

EPOS

Komentovaný
ZÁKONNÍK PRÁCE s príkladmi 
(Nové mzdové zvýhodnenia)
pre všetkých zamestnávateľov
i zamestnancov.

 

Publikácia

  • ZBROJNÝ PREUKAZ - Príprava na skúšku 
    odbornej spôsobilosti

  • Predpisy pre poľovníkov a lesníkov

  • Odborná príprava na skúšky odbornej
    spôsobilosti pre SBS

      Publikácie

  • PSY – Kynologický náučný slovník

  • Poľovné psy

  • Spoločenské psy, teriéry a chrty

Bohato ilustrované publikácie obsahujúce informácie o vývoji plemien
poľovných psov, spoločenských psov, teriérov a chrtov uznávaných
Medzinárodnou kynologickou federáciou - FCI.

Publikácie

Účtovníctva pre podnikateľov
a neziskové organizácie.

Jednoduché, podvojné účtovníctvo pre podnikateľov a učtovníctvo
pre neziskové organizácie.

Publikácie

VŠETKY
ZÁKONY
V PONUKE

Publikácie

ZÁKONY
VO VRECKOVOM
FORMÁTE

VRECKOVÉ PUBLIKÁCIE

NOŽIARSVO NA SLOVENSKU

OD POČIATKU NOŽIARSTVA PO DNEŠOK

 

Kúpiť teraz!

Príbeh služobníčky

Šokujúca vízia Ameriky budúcnosti od nositeľky BOOKER PRIZE 2000.
Zaujme pútavým dejom a nadčasovým posolstvom.

 

Publikácia

KNÍHKUPECTVO

HĽADAŤ

PARTNERI

Tlačiť

Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania

Postupy riadenia technickej a hygienickej akosti požívaním princípov HACCP.
Predajná cena18,56 €
Predajná cena bez DPH16,87 €
Zľava
Suma DPH1,69 €
Cena / kg:
7d.gif
Popis

Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP.

V texte sa čitateľ nachádza precízne, až detailné rozpracovanie prevádzkového  poriadku cez zdravotnú a odbornú spôsobilosť až po zodpovednosť za jednotlivé úseky pracovníkov. Predkladaná publikácia je veľmi dobre doplnená plánmi manipulácie s odpadmi, plánom vykonávania sanitačných postupov, cez osobnú a prevádzkovú hygienu, až po operatívne plány nápravných a ozdravovacích opatrení. Pre tieto činnosti sú predkladané aj vzory potrebnej dokumentácie. Tie sú priložené ku každej problematike týkajúcej sa HACCP.


Správna výrobná prax HACCP:

Autor: MUDr. Ján Ondrejka
Počet strán: 325
Väzba: mäkka
Rok vydania: 2002
Formát/ISBN: A4/80-8057-467-7

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.