Prázdny košík
 
×
 x 

Prázdny košík

EPOS

POĽOVNÍCKE
FOTOPRÍBEHY

PUBLIKÁCIE

Komentovaný
ZÁKONNÍK PRÁCE s príkladmi 
(Nové mzdové zvýhodnenia)
pre všetkých zamestnávateľov
i zamestnancov.

 

Publikácia

  • ZBROJNÝ PREUKAZ - Príprava na skúšku 
    odbornej spôsobilosti

  • Predpisy pre poľovníkov a lesníkov

  • Odborná príprava na skúšky odbornej
    spôsobilosti pre SBS

      Publikácie

  • PSY – Kynologický náučný slovník

  • Poľovné psy

  • Spoločenské psy, teriéry a chrty

Bohato ilustrované publikácie o vývoji plemien poľovných psov, spoločenských psov, teriérov a chrtov uznávaných Medzinárodnou kynologickou federáciou - FCI.

Publikácie

VŠETKY
ZÁKONY
V PONUKE

Publikácie

ZÁKONY
VO VRECKOVOM
FORMÁTE

VRECKOVÉ PUBLIKÁCIE

NOŽIARSVO NA SLOVENSKU

OD POČIATKU NOŽIARSTVA PO DNEŠOK

 

Kúpiť teraz!

HĽADAŤ

PARTNERI

Tlačiť

HACCP cukrárenská a lahôdkárska výroba

Správne postupy pri cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe a výrobe zmrzliny.
Predajná cena26,16 €
Predajná cena bez DPH23,78 €
Zľava
Suma DPH2,38 €
Cena / kg:
7d.gif
Popis

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach cukrárenská a lahôdkárska výroba, výroba zmrzliny, predaj v predajných automatoch

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

"Kniha ako celok si rozhodne zasluhuje uznanie. Je moderným a aktuálnym prínosom do našej odbornej literatúry a navyše významnou praktickou pomôckou pri tvorbe, resp. aktualizácii plánov systému zabezpečenia kontroly hygieny výroby (HACCP) v epidemiologicky závažných potravinárskych činnostiach."

h. doc. MUDr. Ivan Rovný, PhD., MPH


Správna výrobná prax HACCP:

Autor: MUDr. Ján Ondrejka
Počet strán: 520
Väzba: mäkka
Rok vydania: 2004
Formát/ISBN: A4/80-8057-568-1

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.