Ochrana vôdOdpady
Späť na: ODBORNÁ LITERATÚRA
Tlačiť

HACCP výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov

Správne postupy pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.
Predajná cena21,70 €
Predajná cena bez DPH19,73 €
Zľava
Suma DPH1,97 €
Cena / kg:
7d.gif
Popis

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.

Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi doôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.


Správna výrobná prax HACCP:

Autor: MUDr. Ján Ondrejka
doc. MVDr. Peter Turek, PhD.
h. doc. MUDr. Ivan Rovný, PhD., MPH
Počet strán: 280
Väzba: mäkká
Rok vydania: 2004
Formát/ISBN: A4/978-80-8057-605-9

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.