Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.
Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi doôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.
Autor: | MUDr. Ján Ondrejka doc. MVDr. Peter Turek, PhD. h. doc. MUDr. Ivan Rovný, PhD., MPH |
Počet strán: | 280 |
Väzba: | mäkká |
Rok vydania: | 2004 |
Formát/ISBN: | A4/978-80-8057-605-9 |